Nieuwe huisstijl en website voor ons 12,5 jaar jubileum

Hiep, hiep, hoera! ISI Media bestaat op 1 juli 2022 precies 12,5 jaar! Daarom hebben we een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld. Kijk bijvoorbeeld vandaag al op onze geheel vernieuwde website die in een nieuwe outfit staat met nieuw aanbod.

Dit is ISI Media:

Ontwerp nieuwe huisstijl ISI Media

Onze nieuwe huisstijl is ontworpen door Ronald Smaal van Reis met Goudvis. Ronald heeft een geweldige prestatie geleverd door in het beeldmerk de torentjes op het Haagse Binnenhof samen te voegen met twee mensen die elkaar de hand reiken. Daarbinnen zie je onze letters: ISI Media staat voor persoonlijk en professioneel contact. Tel daarbij twee opgefriste en hedendaagse kleuren op en we hebben een outfit waar we mee voor de dag kunnen komen in al onze uitingen. Dat rollen we vanaf vandaag uit.

Communicatie voor zinnige organisaties

We zijn een communicatiebureau dat werkt voor zinnige organisaties. Wij helpen stichtingen, verenigingen, religieuze gemeenschappen en kleine ondernemers die zingeving belangrijk vinden en mensen in beweging willen brengen. Wij helpen jullie communicatie te professionaliseren met adviestrainingen en het ontwikkelen en beheren van nieuwe websites.

Onze missie

En dat willen we goed voor je doen, want communicatie was nog nooit zo complex. Je kunt daar best een handje bij worden geholpen. Daar onze missie zit: zinnige organisaties zichtbaarder maken in een multimediale omgeving. Jou helpen aan de juiste tools en adviezen, en je coachen het zelf te doen. Dat vinden trouwe klanten ook. We staan bekend als deskundig, persoonlijk, snel en veelzijdig.

Dus… als je dit logo ziet, dan weet je dan je als vanouds met ISI Media te maken hebt: al 12,5 jaar werken we samen met onze klanten aan mooie diensten en producten. Het stemt mij, als oprichter, samen met mijn collega’s zeer dankbaar dat we dit nu al zoveel jaar mogen doen. We plakken er graag nog eenzelfde aantal jaren aan vast.

Eric van den Berg

Meer weten?

Wij helpen graag jouw zinnige organisatie verder. Maak snel een vrijblijvende afspraak.

 

Neem contact op

Nieuw op ISI Media: