Domeinnaam­registratie

Snel je eigen domeinnaamregistratie regelen kan bij ons.

Domeinnaamregistratie: onontbeerlijk in je communicatiemix

Een domeinnaam is het webadres van je website. Je allereerste voorportaal voor nieuwe mensen of je vaste achterban. Of je domeinnaam nu een website, webshop, forum of ander online kanaal is. Een domeinnaam bestaat uit twee delen: de naam zelf en de extensie: alles achter de punt.

Een domein kan maar 1x worden vastgelegd: wees er dus snel bij als je een nieuw project begint: weg is weg. Het is daarnaast slim om meerdere domeinnamen te registreren. Bijvoorbeeld om misbruik te voorkomen door anderen, of om spellingsvarianten vast te leggen. Dan ben je ervan verzekerd dat je doelgroep wel jouw kanaal bereikt.

Snel geregeld, scherp geprijsd

Een domeinnaamregistratie is snel geregeld en het zijn de kosten tegenwoordig niet meer. Binnen enkele uren na je aanvraag, hebben wij je domeinnaam geregistreerd.

Domeinnaamregistratie op eigen naam of anoniem

De domeinnaamregistratie die wij  verzorgen, administreren we altijd op jouw organisatienaam met jullie gegevens. Te allen tijde blijft jouw organisatie eigenaar (‘domeinnaamhouder’) van de domeinen. We zien wel eens dat een vrijwilliger een domein op zijn/haar eigen naam zet, terwijl strikt juridisch dat niet de bedoeling kan zijn. Dit kan helaas onverkwikkelijke situaties opleveren. Wij verzorgen met precisie de registratie van jouw unieke domeinnaam.

Het kan ook voorkomen dat je de domeinnaam anoniem wilt registreren. Wanneer u de domeinnaam liever anoniem registreert, kunt u dit aangeven bij uw aanvraag. Wij zorgen er voor dat de niet traceerbare gegevens getoond worden als externe partijen de houder gegevens opvragen. Voor het anonimiseren van een domeinnaam rekenen we geen extra kosten.

Wil je een nieuw domein registreren? Bij ons ben je aan het juiste adres voor domeinregistraties met vrijwel alle extensies. Check je domeinnaam en leg deze direct vast via ons. Met meerdere domeinnaamregistraties versterk je je positie op het internet. Als het domein op jouw gegevens genoteerd staat, kan niemand anders gebruik maken van de naam. Wij geven het domein nooit weg aan onbevoegden.

Na een domeinregistratie worden je gegevens opgenomen in de database van de centrale SIDN-database als domeinnaamhouder. Wil je liever niet dat je gegevens openbaar te raadplegen zijn? Vraag om anonimiseren van de registratie.

Kortingen

Wanneer je meerdere domeinnamen bij ons registreert, profiteer je van staffelkortingen. Heb je 10 of meer domeinnamen? Neem dan contact met ons op zodat wij een extra korting kunnen geven bij de aanvraag van je domeinnaamregistratie.

Domeinnaam registreren

Vanaf 11 euro ex btw voor een .nl domein

Domeinnaam verhuizen

Alles onder 1 dak: website, domeinnaam, mailadressen.

Domeinnaam kopen

Wij bemiddelen als een domeinnaam elders is geregistreerd.

Domeinnaamcheck

Gebruik de gratis suggestietool van SIDN

Registreer je eigen domein

Online wil je goed voor de dag komen. Dan is een domeinnaam superhandig. Voor je website, je merk, persoonsnaam of project.

Wij registreren jouw domein op jouw naam.  Deze naam is vervolgens jouw eigendom. Binnen enkele minuten ben je online.

Leg je domeinnaam vast bij ons.

Ongeacht extensie. Aantrekkelijke prijzen. Staffelkorting bij meerdere domeinnaamregistraties.

Neem contact op

Contact

ISI Media
E info@isimedia.nl
T 06-34009124

KvK Haaglanden 27283259
Bankrelatie Triodos NL74TRIO0379377152

Openingstijden

kantooruren (mail, app, tel)
maandag t/m donderdag 9.30 -17 uur
vrijdag 9.30 - 12 uur

supporturen (mail, app)
maandag t/m vrijdag 8 - 20 uur
weekenden voor spoedgevallen

Op de socials