Website voor kerken laten maken

Je kerkwebsite is hét visitekaartje voor mensen die op zoek zijn naar jouw kerk. Of dat nu je kerkleden zijn of nieuwe mensen die in de buurt van de kerk wonen.

 

ISI Media bouwt een heldere en moderne website voor kerken, groot of klein. De websites voor kerken die wij maken zijn eenvoudig te beheren, en scherp geprijsd. We begeleiden je vanaf het begin van ons contact. En kom je er niet uit, dan staan wij voor je klaar, 24/7.

Kerkwebsite laten maken?

Zo werkt het.

Website voor kerken maken

We hebben een grote passie voor kerken. Het enige dat wij willen bereiken is een website maken die op en top bij jouw kerk past. Daarom praten we eerst wat jullie willen uitstralen als gemeenschap. Dat vertalen we naar je kerkwebsite.

Het geloof in Christus vraagt dat wij onze gekregen talenten inzetten zodat je kerkwebsite professioneel oogt en warm en open naar iedereen.

De kerkwebsite die je door ons laat maken voldoen daarbij aan alle huidige standaarden van een moderne website: de vormgeving, de techniek en de inhoud maken we zo dat jullie uitstraling vriendelijk en uitnodigend is.

Betrouwbaar

ISI Media is een betrouwbare partner om je website je laten maken. Zowel grote landelijke kerken als kleine gemeenschappen werken graag met ons samen.

Bekend

We zijn een van de weinige bureaus die kerken met hun communicatie helpen. 

Betaalbaar

We kennen je wereld van beperkt gemeenschapsgeld. Daarom bieden we met de website voor kerken scherpe prijzen voor bouw en maandelijks onderhoud waar je penningmeester of kerkrentmeester blij van wordt.

Hulp bij je website voor kerken

Omzien naar elkaar betekent voor ons dat je met plezier aan je website werkt. Het betekent ook:

  • Uitstekende begeleiding
  • Bijspringen als er een tekort aan vrijwilligers is
  • Snel reageren op vragen, zodat je verder kunt
  • De website technisch up-to-date houden
  • We staan altijd paraat als je ergens niet uitkomt. 

Door onze jarenlange samenwerking met kerken weten we wat er speelt. Kerken zijn onmisbaar in de samenleving. Duizenden vrijwilligers maken de wereld vriendelijker, mooier en beter. Dat doen we vanuit dezelfde bron die leven geeft. We vinden het geweldig daar ons steentje aan bij te dragen met misschien wel het belangrijkste dat er is: goede communicatie via al je kanalen.

Website voor kerken laten maken?

Heeft jouw kerk een nieuwe website nodig? Is je verouderde website toe aan een opknapbeurt? Of heb je professionele bijstand nodig in het beheer omdat je er niet altijd uitkomt of niemand even beschikbaar is? Ga nu naar onze kerkenpagina voor alle details van ons aanbod.

Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je met advies of een gratis offerte. Welkom bij de kerkenspecialist van Nederland.

Kerkwebsite laten maken?

Zo werkt het.

De samenwerking met ISI Media is voortreffelijk. Vragen worden supersnel beantwoord en probleempjes met de website worden in korte tijd opgelost. ISI Media heeft veel kennis in huis, niet alleen op technisch, maar ook op het gebied van het opzetten van een website en de kennis van de doelgroep en haar behoeften. De samenwerking is prettig en persoonlijk.

Meinte

Protestantse Gemeente Stadskanaal

Belangrijk voor ons is vooral de kennis en kunde die ingegeven wordt door kennis van de werkwijze in het kerkelijk leven. Ze weten waar we het over hebben. Daarnaast is er altijd tijd voor advies, snelle oplossingen of training. Er is weinig wat je ze niet kunt vragen.

Gert Jan

Protestantse Gemeente Hillegom

Neem contact op

Contact

ISI Media
E info@isimedia.nl
T 06-34009124

KvK Haaglanden 27283259
Bankrelatie Triodos NL74TRIO0379377152

Openingstijden

kantooruren (mail, app, tel)
maandag t/m donderdag 9.30 -17 uur
vrijdag 9.30 - 12 uur

supporturen (mail, app)
maandag t/m vrijdag 8 - 20 uur
weekenden voor spoedgevallen

Op de socials