WordPress pagina’s als PDF downloaden

WordPress pagina’s en berichten als PDF downloaden

Wil je hulp bij het kiezen van een van deze plugins, of wil je dat wij er een installeren, neem dan vooral contact op.

WP Advanced PDF

De WP Advanced PDF plugin maakt van je berichten en pagina’s en custom content types een PDF-bestand. Je kunt de download voor iedere bezoeker of voor geregistreerde gebruikers aanbieden. Je kunt diverse lettertypes, logo’s en ook watermerken aan je PDF-bestanden toekennen.

PDF and Print

De naam zegt het al. De plugin PDF and Print voegt een download en print button toe aan WordPress pagina’s en berichten. Je kunt shortcodes gebruiken en printervriendelijke versies van je pagina’s aanbieden.

Filmpje:

DK PDF

DK PDF is een krachtige plugin. Het maakt het voor gebruikers mogelijk om je pagina’s en berichten als PDF te downloaden. Ze hoeven alleen op een knop te drukken en de plugin doet de rest. Aan iedere download kun je kop- en voetteksten toevoegen. DK PDF werkt met shortcodes waarmee je ook kunt bepalen dat delen van je content niet worden gedownload als PDF

Filmpje:

Er is veel mogelijk om PDF-bestanden fraai op je WordPress website te tonen. In dit artikel heb ik je de beste plugins van dit jaar getoond. Wil je hulp bij het kiezen van een van deze plugins, of wil je dat wij er een installeren, neem dan vooral contact op.