Geavanceerde instellingen van je webmail

Voor je mailbox die je via webmail benadert, lopen we de voornaamste geavanceerde instellingen langs.

Je ziet hoe je kunt aanpassen:
– donkere modus inschakelen
– afwezigheidsassistenten aan/uitzetten bij vakantie of andere afwezigheid
– regels instellen wat er met een mail moet gebeuren: in een map bezorgen of verwijderen, bijvoorbeeld
– doorstuurders inrichten (alle berichten doorsturen naar een ander e-mailadres)
– spamfilters
– wachtwoorden wijzigen
– configuratie van je webmail voor je lokale Outlook, Thunderbird, IOS
– bezorgingsrapporten raadpleegt

Op ons YouTube-kanaal vind je een instructiefilmpje van 7 minuten waarin we uitleggen welke basisinstellingen er zijn in je webmail. Bekijk de instructie: