Welkom bij de
Zandkerk in Zandvoort aan Zee

Wij weten ons als gemeente afhankelijk van God en bij al ons doen en laten willen wij Hem gehoorzamen als Heere van de kerk. 

Contactgegevens

023-1234567

welkom@zandkerk.nl

Kerkweg 5a Zandvoort aan Zee

Een nieuwe taal

God is schoonheid. Zelfs niet-religieuze mensen zeggen als ze in natuur of cultuur iets moois zien: ‘God, wat mooi!’ 

Gods Woord

We verlangen ernaar een gemeente te zijn die gevoed wordt door Gods Woord en die zo wil groeien in geloof, onderlinge gemeenschap en getuigenis naar de mensen om ons heen. 

De Geest van God

Wij bidden om de vernieuwende werking van Gods Geest die ons de weg wijst om kerk te zijn.

Zandkerk

De Zandkerk is ons kerkgebouw waar wij iedere zondag samenkomen. De kerk is gebouwd in 1946 door de architect Wim Janssen. Het gemeentelijk monument is gebaseerd op inzichten van de Amsterdamse School. 

Een impressie

Over de stad, wier wit gepilaarde villa-huizen laag wegscholen in het geboomte der lanen en tuinen, hing een donzende geluideloosheid, in de windstille benauwdheid der avondlucht, als was de matte avond moê van den zonneblakenden dag der Oostmoesson.

Vrijwilligers voor de kerk krijgen en behouden

De kerk drijft op vrijwilligers. Zij zijn het sociaal kapitaal van een gemeente of parochie. Toch hoor je overal en nergens: we hebben te weinig vrijwilligers, vrijwilligers blijven niet, hoe krijgen we nieuwe vrijwilligers voor de kerk. In dit artikel: Hoe kun je...

Hoe ga je om met oorlogsbeelden uit Oekraïne of het Midden-Oosten?

Er komen vreselijke oorlogsbeelden uit Israël, Palestina en Oekraïne. Om machteloos, bang, boos of overvoerd door te worden. Ik heb 10 gedragswenken: 1. Als je niet goed in je vel zit (moe, ziek, stress), komt nieuws harder binnenkomt en je sneller van slag kunt...

Neem contact op

023-1234567

info@zandkerk.nl

Kerkweg 5a Zandvoort aan Zee

Doe je mee?

Wij zoeken met jou naar God. In onze kerk, in de natuur. We doen dat met een uitgebreid aanbod voor jong én oud, rijk en arm. Iedereen is welkom. 

Doe je mee? Stuur ons je berichtje.