Berichten inplannen met WordPress

Berichten inplannen met WordPress is handig als je vooruit wilt werken. Bijvoorbeeld als je in een redactieteam werkt, of als je nu inspiratie hebt met het schrijven van teksten. Een handige timemanagementtool is de gratis plugin Editorial Calendar.

Editorial Calender is een WordPress plugin (gratis) waarmee je ingeplande berichten in een handig overzicht kunt bekijken, alsof het een agenda is.

Zeker als je veel vooruit werkt, kun je het overzicht wat kwijtraken. Editorial Calendar voorkomt dat.

Wat kun je er zoal mee:

• Berichten inplannen
  • Concepten beheren en publiceren
  • Geplande berichten slepen van de ene naar de andere publiceerdatum
  • Titels, inhoud en tijden bewerken
  • Status bekijken
  • Berichten van verschillende redacteuren beheren

Reuze handig!

Wil je ook deze plugin, vraag ons om hem te installeren. Mail ons en we helpen je zo snel mogelijk.

Bekijk de promo

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”WordPress website bouwen” color=”warning” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.isimedia.nl%2Fwebsite-laten-maken-en-hosten%2F||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Meer tips over WordPress” color=”warning” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.isimedia.nl%2Fcategory%2Fhoe-werkt-wordpress%2F||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Neem contact op” color=”peacoc” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.isimedia.nl%2Fcontact||target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row]